İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Bireysel Araç Kiralama

Bir araç satın almak istediğinizde bununla birlikte pek çok masrafı da göz önünde bulundurmanız gerekecektir. Ve bu maliyetlerin sürekli olarak katlandığını düşünürseniz araç satın almak yerine kiralamanın aslında daha ucuz olacağını görebilirsiniz. Bir diğer konu ise sıfır bir araç alıyorsanız aracınızı aldığınız günün ertesi gününde doğrudan değer kaybı durumuyla karşı karşıya kalırsınız ve aracınızın fiyatı doğrudan düşmüş olacaktır. Bu da bir risk demektir.

Ancak bireysel araç kiralama hizmeti satın aldığınız da ise maliyetlerinizin yalnızca aracınızın aylık kira ücreti olduğunu görürsünüz. Bu da sizin satın almış olduğunuz bir sıfır araçtaki değer kaybını doğrudan ortadan kaldıracaktır.  Bireysel araç kiralama ya da kurumsal araç kiralama sizin ve firmanız için her zaman en avantajlı yöntemlerin başında gelecektir.

Bireysel Araç Kiralama sonrası Nelerden Kurtulursunuz?

Motorlu taşıtlar vergisi ödeme durumunuz olmaz

Aracınıza servis ya da bakım gibi dertten kurtulursunuz

Kaza ile karşılaşmanız durumunda doğrudan araç desteği sağlanır ve bu süre içerisinde araçsız kalmazsınız.

Aracınıza muayene gibi bir durumu düşünmezsiniz.

Kasko ya da trafik sigortası ihtiyacınız olmaz

Aracınıza aylık olarak ne harcayacağınızı bilirsiniz.

Yıpranmış lastikleriniz için bir ödeme yapmak zorunda değilsiniz

Aracı 9 ay kiralayabilirsiniz.

Bireysel araç kiralama sizin için her zaman avantaj olacaktır. Hem de sıfır bir araçla konforlu bir seyahat gönlünüzce kullanım. Kısacası sizler için bu yöntem en idealı ve bugün geldiğimiz nokta itibariyle birçok firmanın ve de bireysel müşterinin bu konu üzerinde durduğunu ve yöntemi tercih ettiklerini biliyoruz. Üstelik ödemiş olduğunuz kiralama ücretine baktığınız da ciddi anlamda araç sahibi olmaktan fark var.


Etiketler: Bireysel Araç Kiralama