İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Yeni Toyota C-HR İncelemesi

Türkiye artık otomobil konusunda da iddialı ülkeler arasında dolayısıyla ilk üretimi yapılan crossover ilk hibrit otomobil olarak dikkatleri ön plana çıktı.  Otomobilin özelliklerine geçmeden önce şunu belirtelim ki 2020 yeni Toyota C-HR 1,2 turbo Advance 4x2 benzinli motor 1,8 Hybrid Advance e-CVT yeni hibrit motora sahip.

Toyota C-HR Advance ile birlikte tüm versiyonlarında 17 inçlik bir lastik ebadına sahip klima özelliği ise çift bölgeli ve otomatik. 8 inçlik bir multimedya sistemi yer alıyor. Aracın özellikleri saymakla bitmeyecek düzeyde ancak en göze çarpanları geri görüş monitörüne sahip olması ve yağmur sensörleri. Araçta standart olan Cruise control sistemi ve otomatik duyarlı farlar bulunuyor. Son dönem araçların neredeyse tamamında yer alan LED gündüz farlarda araca eklenmiş durumda. Bu arada elektronik park frenini de unutmamak gerekiyor. Göstergeye bakarsanız Nissan’ın Qashqai modelindeki gibi bir bilgi ekranı var.

Toyota C-HR Üst paket Ekstra Özellikler

Modelin bir üst paketi daha var ve bu pakette ise ek olarak aşağıdaki özellikler eklenmiş durumda.

Isıtmalı Koltuklar
Akıllı Giriş Sistemi,
Karartılmış Yan Ve Arka Camlar,
Yarı Parçalı Deri Koltuklar,
Kolay Akıllı Park Destek Sistemi,
18 İnç Alüminyum Alaşımlı Jantlar
Çift Renkli Gövde
Aracın motor özelliklerine bakarsanız 1,2 litrelik turbo besleme motor ve 6 ileri şanzımana sahip. 114 beygir gücüne sahip torku ise 185 Nm. Aracın yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 5,9 litre. Farlı bir motor seçeneği 1,8 litre, 120 beygir, 100 kilometre de 3,8 litre yakıt tüketimi

Aracın kendi segment rakiplerine bakarsanız Honda HR-V, Nissan Juke, Mazda CX-3’ ü görebilirsiniz.


Etiketler: Yeni Toyota C-Hr İncelemesi